BAD_BOYS
ja się przyznam że odpowiedziałem - "nikomu". Teraz umotywuję to: w akademii to ja mam jakąś flotkę i może vtr a reszta podczas wojny tylko ucierpi zamiast się rozwijać dlatego jestem przeciwny żeby akademia brała udział w jakiejkolwiek wojnie
Zgadzam się z Jean Luc. Ja np. nie mam rozwiniętej floty. No i łatwo byłoby mnie zniszczyć. A cały czas to nie będę pilnowała floty ani surowców. Tylko dwie osoby są w stanie od nas z akademii walczyć.
A ja mam np. takiego z LM blisko jednej planety i zajmuje miejsce 244 w statystykach. No on to by mnie szybko zmiótł.
Ja jestem za tym, żeby jak na razie to akademii nie mieszać w wojnę. Jeżeli ktoś z akademii chce walczyć to może na czas wojny zawsze przejść do głównego sojuszu.
TU SPARTAN
obecnie pilnuje konta jerzemu jesli chodzi o mnie jebac wszystkich ale wole mrowki to bedzie szybki szpil mamy powody bo obrazja naszego gracza a akademia no coz nasza akdemia jest slaba wojna nie dla niej tylko glowny sojusz
Do graczy z akademii. Tu nie chodzi tylko o to czy akademia ma flotę czy nie, ale o to żeby wciągnąć w wojnę ich akademię, bo w przypadku mrówek to 56 graczy. Tylko koło mnie jest ich chyba ze 6. Nie pękajcie, róbcie fsy przed spaniem i będzie ok. Główny sojusz za was wygra. Pozdro dla zlęknionych, wystraszonych i reszty.
Jean Luc napisał:
ten pakt z ZT to jakaś stara historia, widze że nie mają nas umieszczonych w paktach więc usunałem już ten zapis z naszej strony
To niezle ten pakt to nie zadna stara Historia!!!MaT ten pakt dotyczyl tylko akademi!!